Implantologie

Diamond Dental Constanta

Restaurează-ți zâmbetul!

Bine ai venit la DIAMOND DENTAL Constanța, sursa ta de încredere în materie de implantologie dentară. Echipa noastră de specialiști pasionați și experimentați îți oferă soluții personalizate și de înaltă calitate pentru a-ți restabili zâmbetul frumos și funcționalitatea dentară. Indiferent dacă ai un singur dinte lipsă sau o arcadă completă, te invităm să descoperi avantajele implantologiei dentare și să iei legătura cu noi pentru a începe călătoria către un zâmbet nou și sănătos.

Avantajele implanturilor dentare

Diamond Dental Constanta

Ce este un implant dentar?

Un implant dentar este o înlocuire permanentă a rădăcinii unui dinte pierdut. Este alcătuit dintr-un șurub din titan sau ceramică, care este inserat în osul maxilar sau mandibular și servește ca suport pentru o coroană dentară sau un punte fix.

Cum se desfășoară procedura chirurgicală a implantului dentar?

Procedura chirurgicală a implantului dentar implică plasarea șurubului implantului în osul maxilar sau mandibular. Aceasta se realizează sub anestezie locală, iar implantul se integrează treptat în os pe parcursul a câtorva luni. După cicatrizarea completă, se atașează o coroană dentară personalizată la implant.

Programează-te

Contactează-ne pentru o consultație și află cum implanturile dentare pot îmbunătăți calitatea vieții tale. Nu mai amâna, fă primul pas către un zâmbet sănătos și strălucitor.
Follow us