Chirurgie parodontala

Diamond Dental Constanta

Chirurgia parodontală

Este o intervenție chirurgicală specializată și precisă, care se concentrează pe tratarea afecțiunilor parodontale și restabilirea sănătății gingiilor și a țesutului de suport al dinților. Aceasta este realizată de către echipa noastră de specialiști în parodontologie, care dispun de o vastă experiență și cunoștințe extinse în domeniu.

Echipa noastră este formată din medici dentiști specializați în parodontologie, care au dedicat timp și efort pentru a se perfecționa în acest domeniu complex. Acești specialiști sunt la curent cu cele mai recente tehnici și avansuri în domeniul parodontologiei, fiind capabili să ofere tratamente eficiente și personalizate, adaptate nevoilor și particularităților fiecărui pacient.

Diverse afecțiuni ale gingiilor și ale țesutului de suport al dinților

Diamond Dental Constanta

Încredințează-ți sănătatea gingiilor și a țesutului de suport al dinților în mâinile experților noștri în parodontologie.

Pe lângă tratarea acestor afecțiuni, chirurgia parodontală poate implica și regenerarea țesutului osos și a ligamentului parodontal pentru a restabili stabilitatea și funcționalitatea dinților. Aceasta se poate realiza prin utilizarea de membrane de regenerare, materiale de înlocuire osoasă și alte tehnici avansate care stimulează creșterea țesutului osos și a ligamentului parodontal în zonele afectate. Astfel, se poate restabili suportul adecvat al dinților, prevenind pierderea lor și păstrând sănătatea orală pe termen lung.

Echipa noastră de specialiști în parodontologie este pregătită să identifice și să trateze aceste afecțiuni parodontale cu abordări personalizate

Programează-te

Contactează-ne astăzi și programează o consultație pentru a beneficia de expertiza noastră în chirurgia parodontală. Echipa noastră de specialiști în parodontologie este aici să te ajute să recâștigi sănătatea gingiilor și a țesutului de suport al dinților.
Follow us