Chirurgie BMF

Chirurgia BMF poate trata o serie de afecțiuni, inclusiv:

Boala Mucoasă Focală

Chirurgia BMF este o intervenție chirurgicală specializată care se concentrează pe tratarea și gestionarea afecțiunilor legate de boala mucoasă focală. Această boală afectează mucoasa orală și poate fi asociată cu diverse simptome neplăcute, precum ulcerații, leziuni sau inflamații.

Echipa noastră de specialiști în chirurgia BMF are experiența și expertiza necesare pentru a diagnostica și trata această afecțiune într-un mod eficient și personalizat. Utilizăm cele mai recente tehnici și tehnologii avansate pentru a oferi soluții durabile și rezultate de succes.

Avantajele chirurgiei BMF includ:

Diamond Dental Constanta

Tipuri de intervenții chirurgicale

Există mai multe opțiuni de tratament chirurgical pentru BMF, în funcție de localizarea și severitatea afecțiunii. Acestea pot include excizia chirurgicală a zonei afectate, utilizarea laserului pentru îndepărtarea leziunilor sau ablația cu crioterapie (înghețarea și distrugerea țesutului afectat prin aplicarea unui agent criogenic).

Procedura chirurgicală

Procedura chirurgicală pentru îndepărtarea BMF poate fi realizată sub anestezie locală. Medicul va exciza sau va distruge zona afectată, îndepărtând astfel leziunea mucoasă. În funcție de dimensiunea și localizarea leziunii, suturile pot fi necesare pentru a închide rana rezultată.

Programează-te

Nu lăsa afecțiunile mucoase să-ți afecteze calitatea vieții! Contactează-ne astăzi și programează o consultație gratuită pentru a beneficia de experiența și expertiza noastră în chirurgia BMF. Echipa noastră de specialiști înțelege impactul neplăcut al acestor afecțiuni și este aici să te ajute să obții confortul și sănătatea orală pe care o meriți.
Follow us